maanantai 6. helmikuuta 2017

Kupliva kasvonaamio

Moi taas! Tai tervetuloa, jos olet uusi täällä. Tosin eihän tässä blogissa ole kuin yksi postaus, joten lukijakuntani ei vielä liene kovin vakiintunut. Eli suurin osa on varmasti uusia lukijoita, jotka tänne etsiytyvät. No mutta anyways, back to business eli selkä rahantekoon eli asiaan...

Olen tosiaankin hurahtanut aasialaiseen kosmetiikkaan YouTube-kokeilujeni myötä, ja siksi ajattelin heti blogiurani alkuun ottaa käsittelyyn yhden kaikkien aikojen suosikkituotteistani. Kyseessä on siis jonkinlaiseksi tubehitiksikin noussut eteläkorealainen Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask. Tämä kasvonaamio yksi ensimmäisistä Wish-tilauksistani (joita on tosiaan sittemmin kertynyt liiankin kanssa), eikä tämän tuotteen kanssa onneksi tarvinnut pettyä.


SÖPÖYSVAROITUS!

Tämä maitoporsasavinaamio on siis nimensä mukaisesti kupliva: reagoidessaan hapen kanssa naamio alkaa vaahdota oikein urakalla muodostaen melko sitkeän ilmavan kerroksen. Kuplien luvataan syväpuhdistavan ihohuokoset ja putsaavan kasvot niin meikistä, ylimääräisestä talista kuin mustapäistäkin. Samalla ihon luvataan kiinteytyvän ja saavan uutta hohtoa. Vaikuttavia ainesosia ovat mm. hiili, vihreä tee ja kollageeni. Naamiota on saatavana eri väreissä, mm. kauniin taivaansinisenä. Omani väri on vähän vähemmän kaunis myrkynvihreä, mutta ei se menoa haittaa! Mukana pakkauksessa tulee myös pieni lasta, jonka avulla naamion voi levittää kasvoille. Kannattaa muistaa pitää purkin kansi ja sen alla oleva suojaläppyrä tiukasti kiinni (siis silloin kun tuotetta ei käytä - käytön aikana kiinni oleva kansi voi aiheuttaa tarpeetonta mielipahaa), sillä tuote tosiaan reagoi ilman/hapen kanssa, ja voi suojaamattomana mennä piloille.


Oma purkkini alkaa vedellä viimeisiään. Nyyh!

Koska naamio on myös puhdistava, se ohjeistetaan laittamaan poikkeuksellisesti puhdistamattomille kasvoille. Itse en ole kokeillut puhdistuuko meikkivoidekin tämän maskin avulla, mutta näin siis ainakin luvataan. Toki tuotetta voi käyttää myös jo puhdistetulle iholle (kuten minä teen). Naamion käsketään antaa vaikuttaa 5 minuuttia, minkä jälkeen sitä tulee hieroa vielä muutama minuutti veden kanssa. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamiota suositellaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa.

Mitä omiin käyttökokemuksiini tulee, aivan ensimmäisenä tahdon kiinnittää huomion brändiin ja tuotteen ulkonäköön. Pakkaus pupuineen ja possuineen on ylisöpö! Tämä totta kai tuo tuotteelle lisäarvoa, sillä ainakin minun silmissäni ihonhoito on myös hemmottelua ja hauskanpitoa. Paketti itsessään on harmillisen pienikokoinen (tuotetta on vain 100 g), mutta toisaalta paljon riippuu siitä, kuinka paksun kerroksen kasvoilleen laittaa. Koska tuote vaahtoaa, kauhean paksua kerrosta ei tarvitse mielestäni laittaa, vaan vähempikin riittää.
Naamion tuoksu on sangen erikoinen, enkä osaa sitä oikein kuvailla. Vähän lakritsinen, vähän merileväinen, ei paha muttei hyväkään. Koostumus on purkissa melko limainen ja tahmea, vaahtomuodossaan naamio on kevyt ja ilmava (ylläripylläri). Olen useimmiten levittänyt naamion mukana tulleella applikaattorilla, sillä se on ollut sangen kätevä työkalu. Ainoa kohta, missä lasta ei toimi, on nenä. Voi nenä.


Kätsä läppyrä tulee mukana.

Koska oma ihoni on sangen parkiintunut, olen uskaltautunut pitämään vaahtonaamiota ohjeistettua 5 minuuttia pitempään - yleensä noin 15 minuuttia. Omalle melko rasvaiselle iholleni maski ei ole aiheuttanut suurempaa ärsytystä. Ainoa käytön aikana esiintyvä epämukavuus tulee kutinasta: kuplat kutittavat herkempiä ihoalueita. Käytön jälkeen olen huomannut, että kannattaa odottaa tovi ennen muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä. Olen muutaman kerran erehtynyt länttäämään kosteusvoiteen heti maskin huuhtomisen jälkeen, mikä on aiheuttanut ihollani hienoista kirvelyä.

Tavallisiin savinaamioihon verrattuna Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask on todella hellävarainen. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että luvattu ihon syväpuhdistus ei ainakaan omalla kohdallani ole toteutunut. Iho tuntuu käytön jälkeen kyllä kiinteämmältä ja puhtaammalta, mutta mustapäät ja kuollut ihosolukko eivät moisesta käsittelystä ole moksiskaan, vaan nököttävät suht tyytyväisinä paikoillaan naamarissani. Naamion poistaminen on sen verran hankalaa, että sen aikana rajumpaa puhdistusta voi kylläkin tapahtua: tahmainen maski ei meinaa lähteä millään pois iholta. Oma vinkkini onkin laittaa kuplanaamio kasvoille ennen suihkua ja pestä se pois suihkun alla, jotta kasvoja ei tarvitse hangata älyttömästi.


Naamio alkaa kuplia todella nopeasti levittämisen jälkeen.

Koska vaahtoava naamio on melkoisen hellävarainen, uskaltaisin suositella sitä herkemmillekin ihotyypeille (normisavinaamioista poiketen). Toki, kuten aina, suosittelen käyttämään omaa harkintaa, eikä tätäkään varmasti kannata töllätä ärtyneelle iholle. Koska en koe naamion kuivattavan ihoa aivan älyttömästi, myös vähän kuivempi-ihoiset voivat nautiskella kuplien voimasta hyvillä mielin. Valitettavasti minulla ei kuitenkaan ole ensikäden tietoa asiasta, eli aivan varma en voi olla. Onneksi tämä kupliva kasvonaamio ei aiheuta kovin suurta lovea kukkaroon, vaikka se ei omalle iholle sopisikaan: hinta keikkuu n. 10 euron hujakoilla.

Tilasin oman Bubble Clay Maskini Wishiltä, missä sitä onkin runsaasti tarjolla. Myös Ebayssa on lukuisia myyjiä. Tämän lisäksi useat verkkokaupat myyvät  naamiota, ja suosittelenkin tsekkaamaan niiden valikoimat, jos Wishiltä tai Ebaysta tilaaminen hirvittää. Koska naamiosta on tullut viraalihitti, on se poikinut lukuisia piraattiversioita, joita löytyy esim. Wishin valikoimista yhä enemmän ja enemmän. Tämän vuoksi olen itsekin hieman epäröinyt tilata uutta purkkia Wishiltä, vaikka entinen on jo melkein tyhjä (olen käyttänyt naamiota yleensä noin kerran kahdessa viikossa muiden kasvonaamioiden ohella). Tahdon nimittäin olla varma, että tilaamani naamio on aito, eikä epämääräisiä ainesosia sisältävä jäljennös. Jos kiinnostaa, tässä suora Wish-linkki tilaamaani naamioon.

Kummastelen joka käyttökerta, miksi lapseni juoksee minua karkuun.

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask on sekä huvia että hyötyä - melkein täydellinen tuote siis! Tuote toimii, eli puhdistaa ja kiinteyttää ihoa - vaikka ne suurimmat epäpuhtaudet yhä ihoon jäävätkin. Se on sen verran hellävarainen, että sitä uskaltaa käyttää, vaikka iho olisi vähän huonommassakin hapessa (toisin kuin useimpia kasvonaamioita). Sen lisäksi tuote on hauska! Kupliva naama jaksaa ilostuttaa ainakin minua joka kerta. Kertakaikkisen suositeltava ostos siis!

Suohirviölook - vuoden 2017 kuumin trendi!

Olen tehnyt naamiosta myös YouTube-videon, mikä on aiheuttanut sen, että kaikesta hauskasta huolimatta minulla on tuotteeseen pienoinen viha-rakkaussuhde. Tämä siksi, että videoni on suhteessa vihatuin videoni - sillä on paljon enemmän alapeukkuja kuin tykkäyksiä. Sen lisäksi useat saamani kommentit ovat vähemmän mukavia, mistä syystä tuotteeseen liittyy päässäni pieni negatiivinen klangi. Vaikka eihän siellä naamiota arvostella, vaan minun tapaani arvostella naamiota! Jos kiinnostaa nähdä naamio in action ja minun ihkaensimmäiset fiilikseni siitä, tässä video:



Kuplimisiin!

xoxo Viivi

Erittäin hyvä ellen täydellinen.
Ps. Postaus, video tai linkit eivät ole sponssattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti